Η εταιρεία

Λογιστικό γραφείο Χατζηκράχτης Παναγιώτης

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από τον Χατζηκράχτη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου ο οποίος είναι Λογιστής -Φοροτεχνικός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ά τάξης εγκεκριμένη από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος  .

Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις και τμήματα λογιστηρίων ΑΕ και ΕΠΕ αλλά και σε λογιστικά γραφεία αποκτώντας εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της λογιστικής και των οικονομικών με εξειδίκευση σε θέματα:

Η συνεχής ανάπτυξη του γραφείου μας είναι αποτέλεσμα της:

Γιατί να μας επιλέξετε

Συνέπεια

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο έχουν υπάρξει συνεργασίες με διαφόρου μεγέθους εταιρίες και μπορούμε με σιγουριά πλέον να πούμε πως επιλύουμε κάθε πρόβλημα και ανάγκη σας.

 

Ανταπόκριση

Γνωρίζουμε ότι οι προθεσμίες αποτελούν μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος με τον δικό σας – έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών χωρίς το άγχος της τελευταίας στιγμής. Χρειάζεστε συμβουλές ή έχετε ερωτήσεις; Υποσχόμαστε μια γρήγορη απάντηση σε κάθε κλήση ή ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

Εμπιστοσύνη

Αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων, είναι οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τους πελάτες μας. Κύριος στόχος μας είναι να μένετε πλήρως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Δεν υπάρχει απρόσωπο παρά μόνο φιλικό περιβάλλον και σχέσεις εμπιστοσύνης.

 

Αποτελεσματικότητα

Γνωρίζουμε πως αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να γίνει η δουλειά σας σωστά και επιστημονικά με επαγγελματισμό. Παρέχουμε αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο και χωρίς να σας βάλουμε σε κόπο. Αφήστε τα όλα επάνω μας!